maanantai 14. syyskuuta 2009

Kisailua ja testailua

Lauantaina oli syyskarsintakisa Oulussa. Tapahtuma oli mukava edellisenä vuonna ja päätin osallistua siihen myös tänä vuonna. Huonommin kisa ei voisi mennä kuin viime vuonna, silloin en saanut kalan kalaa.
Pääsin ensimmäisellä jaksolla paikkoihin jotka olivat hyviä. Ensimmäisen puolen tunnin aikana tiputin yhden ja sain ylös yhden kirjon oranssilla perinneperholla. Naapuripoolissa tuli ylös samaan aikaan neljä kirjoa. Toisen puolen tunnin aikana sain kirjon mustalla buzzerilla. Ensimmäisen jakson viimeisellä puolen tunnin ajalla oli myös yksi tärppi. Aloitus oli ihan hyvä.
Mutta sitten tuli taas paluu arkeen. Seuraavilla kolmella jaksolla en saanut ylös yhtään kalaa. Tärppejä oli kuitenkin muutamia. Ei ole kirjon kalastus minun lajini, se tuli jälleen kerran todistettua. Tulin kisassa sijalle 10. Lepakko –joukkueemme jäsen Korkki pärjäsi kuitenkin hyvin ja tuli toiseksi kilpailussa. Joukkueena olimme sitten lopulta kolmansia. Ensi vuonna tavoitteet ovat jälleen korkeammalla.

Sunnuntaina oli vuorossa jälleen Saltwater välineiden testausta Oulujoen varrella. Testasimme Markun, VM:n ja Korkin kanssa kymmenkunta erilaista SW vapaa erilaisilla siimayhdistelmillä. Jälleen tästä kokeilusta oli apua ja välineistön hankintakuvio alkaa olla jo selvillä tulevaa kevään reissua varten.

Tälle syksylle pitäisi päästä kyllä vielä käymään ainakin kerran siikajärvellä ja myös joella. Katsotaan miten käy.

Ei kommentteja: