maanantai 5. lokakuuta 2009

SW testailua

Oli aika kylmää lauantaina Oulun korkeudella. Olimme sopineet jälleen saltwater vapojen testausta aamulle alkaen klo 9. Pakkasta oli viisi astetta eli tropical siimat eivät olleet ihan oikeassa ihannelämpötilassa. Kokeilimme VM:n ja Korkin kanssa viisi erilaista sw-vapaa ja jälleen tilanne vaparintamalla selkiytyi. Täytyy kyllä sanoa kiitokset kaikille ystäville ja tutuille ympäri Suomea varusteiden lainaamisesta kokeiltaviksi. Ilman testausta varusteiden hankinta olisi ollut arpapeliä ja virheitä olisi varmasti tapahtunut.

Sunnuntaille sovimme VM:n kanssa, että käymme laittamassa siikajärven veneemme talviteloille. Otimme varalta myös kalastusvarusteet mukaan. Mutta siikajärvellä ei tullut mieleenkään lähteä veneeseen istumaan. Sää oli niin surkea. Saimme kuitenkin laitettua veneen odottamaan jälleen uuden kauden aloitusta. Päätimme poiketa Kiimingissä kirrelammella katsomassa tilannetta. VM:lle lampi oli tuttu mutta minulle ei. Kalastelimme surkeassa säässä (puuskittaista pohjoistuulta ja vesisadetta) pari tuntia. Kuten tavallista niin minulla ei ollut mitään tapahtumia. VM:llä oli yksi tärppi ja ylös asti tuli kaksi kirreä pinkillä leechillä.

Saapa nähdä, että miten tässä vielä pääsee kalastamaan tälle syksylle. Mieli tekisi vielä harjuksen syyskalastukseen. Myös merellä olisi mukava päästä käymään. Siika ja meritaimen kausi alkaa olla kohtapuolin Hailuodossa...

Ei kommentteja: