torstai 12. helmikuuta 2009

Ei nukuta, ei sitten millään...

Pakko oli mennä hetkeksi tietokoneelle rauhoittumaan. Tulin juuri Rovaniemeltä luentoreissulta. Kyllä takki on taas tyhjä. Aamulla oli herätys 6.30, siitä töihin. Töissä puolipäivää workshoppia ja muuta hommaa. Kello 14 lähdin ajamaan kohti Rovaniemeä. Tilaisuus alkoi kello 18 ja loppui 20.30. Sitten taas tien päälle ja kohti kotia. Kotona olin sitten 23:40. Nyt valvomista tunnin verran ja sitten kokeilemaan josko uni tulisi. Aamulla on taas herätys 6:30.

Mutta oli hienoa käydä Rovaniemellä pitämässä esitelmää harjuksen perhokalastuksesta järvillä ja suvannoilla. Antti oli saanut hyvän mainoksen Lapin-Kansaan kuvan kera.
Esitelmän pitopaikka oli Tekun luentosalissa. Kyllä alkoi hymyilyttämään, kun aloitusajankohdan lähestyessä sali täyttyi. Lopulta kaikille ei löytynyt edes istumapaikkaa. Antti laski, että paikalla oli Rovaniemen Seudun Perhokalastajien iltamien ennätysyleisö, kolme kertaa jäsenmäärä. Siellä oli paikalla 122 henkeä! Oli uskomattoman hieno tunne pitää esitelmää isolle porukalle joka oli kiinnostunut aiheesta. Myös Harjuksen valtakunta -elokuva sai mukavaa palautetta, vaikka sitä ei voitu katsoa aivan loppuun, kun videotykki lämpeni liikaa ja sammutti itsensä automaattisesti.

Kiitokset vielä Rovaniemen Seudun Perhokalastajille kutsusta.

Pitkän ajomatkan aikana kerkesi taas ajatella syvällisiä asioita ja sitä, että miksi sitä pitää kulkea pitämässä näitä tilaisuuksia. Siinä saa ajella yksin pitkiä matkoja ympäri Suomea ja palkkiota ei niistä juurikaan saa, eikä kehtaa Suomessa edes pyytää. Sen, että matkakulut saa pois. Saapa nähdä kuinka kauan tätä jaksaa....

Ei kommentteja: