maanantai 16. marraskuuta 2009

Synkkää perhonsidontaa…

Perhonsidonnan SM-kisat olivat Jyväskylässä viime viikonloppuna. Osallistuin molempiin sarjoihin ja aika heikolla tuloksella. Yleisessä sarjassa päädyin sijalle 14. Osallistuin myös ensimmäistä kertaa lohisarjaan ja sijoitus oli 27. Lohisarjaan osallistuminen oli kyllä aika positiivinen kokemus. Teknisesti sidonnassa ei ollut ongelmia. Mokat tulivat sitten mittasuhteissa ja yleisessä huolellisuudessa. Onneksi seuramme muut jäsenet pärjäsivät todella hyvin. OSPK:lle tuli lohisarjassa sijat 2. ja 3. Lisäksi tulimme joukkuekisassa sijalle 3. Se tuo hieman lohtua omaan synkkään menestykseen.
Nyt kisojen jälkeen on kyllä itsetutkiskelun paikka. Kisoissa oli myös mielenkiintoista huomata se, että Jouni R. oli kisojen vanhin osallistuja ja minä sitten heti seuraavana. Kaikki muut olivat nuorempia. Missä ovat kaikki vanhemmat sitojat? Kisoissa oli nyt sarja niin junioreille kuin nuorille mutta miksei senioreille (>50 v.)?
Kisajärjestelyt menivät hyvin, tosin seminaarit hieman häiritsivät palkintojenjaon aikataulua. Materiaalit olivat hyviä mutta ajoittain niitä olisi voinut olla enemmän tarjolla. Esimerkiksi lohisarjassa mallardit olivat hyvälaatuisia ja ne riittivät mutta sitten silkit ja villalangat loppuivat kesken?
Ensi vuonna en taida osallistua perhonsidontakisoihin...pitää treenata hieman enemmän jos aikoo pärjätä.

Ei kommentteja: