perjantai 18. joulukuuta 2009

Stressiä

Aamuyö 2:27 arkena torstain ja perjantain välisenä yönä. Ei saa nukutuksi kun työasiat painavat mielessä, on se synkkää. Yöllä kun herää miettimään englanniksi seuraavan päivän ongelmia niin silloin ei ole kaikki kyllä kohdallaan työasioissa. Niin valitettavaa kuin se on niin globaali työympäristö ei toimi ainakaan Suomi-Saksa-Kiina osa-alueella. Ja siihen kun lisätään vielä Intialaiset niin sen tietää...
No onneksi on aina perhokalastus. Nytkin keskellä yötä kun unta ei saa niin voi rauhoittua hiukan perhokalastuksen parissa. Esimerkiksi Perhokalastajat.net on paras paikka jakaa tuskaa muiden kanssa näin talvella. Täytyy kyllä sanoa jälleen suuret kiitokset sivuston ylläpidolle. Myönnän, että olen koukussa sivujen suhteen. Foorumia tulee seurattua aika monta kertaa päivän aikana.
Nyt yöllä ajattelin tämän kirjoittelun jälkeen keskittyä perhonsidontaan parin tunnin ajaksi. Paljon pitäisi sitoa vielä saltwater perhoja toukokuun reissua varten. Bonefish ja Permit perhot alkavat olla hyvällä mallilla. Mutta Tarpon perhoja pitää sitoa vielä kymmeniä.
Pidimme Markun kanssa reissupalaveria ja kyllä odotukset ovat korkealla. Molemmat olimme hankkineet myös Suomi-Espanja sanakirjat, joten ei muuta kuin opiskelemaan.
Ei muuta kuin Buenas noches mi amigo!

Ei kommentteja: