torstai 3. joulukuuta 2009

Muistilistoja

Tuli tässä mieleen, että kuinkahan moni perhokalastaja käyttää apunaan reissuja varten varusteiden pakkauksessa/hankkimisessa erilaisia muistilistoja.
Itsellä on tullut harrastettua niitä jo aika kauan ja niitä on valmiina monille erilaisille reissuille. On olemassa listoja päivän reissusta aina kahden viikon reissuun. Mökki- ja telttamajoitus reissuille. Lohi- ja harjus reissuille. Opastukseen ja kilpakalastukseen. Sekä ulkomaanmatkoille. Laskeskelin, että niitä löytyy ainakin 13 erilaista.
Muistilistojen avulla on helppo alkaa kasaamaan ja pakkaamaan varusteita. Ei tarvitse aina miettiä, että mitä pitää olla ja mitä ei. Muistettavia asioita on nimittäin aika paljon. Perhokalastajathan ovat tunnettuja tavaramääristään reissuilla. Joskus olen miettinyt, että olipa matkan kesto kaksi päivää tai kaksi viikkoa niin siltä matkassa on aina sama määrä roinaa.
Reissujen jälkeen voi listoja päivittää tarpeen mukaan. Niiden avulla voi myös optimoida tavaroiden määrää. Jos et ole vielä kokeillut niin suosittelen!

Ei kommentteja: