maanantai 27. huhtikuuta 2009

Perhomessuilla

Torstai-iltana aloitin jo auton pakkaaminen messuja varten. Farmari oli mitoitettu aika tarkasti täyteen tavaraa. Perjantaina alkoi sitten heti aamulla 08 aikaa pitkä ajomatka kohti Tamperetta. Pääsin hyvin messuhallille iltapäivällä ja sain onneksi ystäviltä apua osaston pystyttämisessä. Olisi ollut aika hankala laittaa niitä sermejä yksin pystyyn. Kiitoksia Matille ja messujen vieraille (Marvin Nolte, Stoyan Filipov ja Trevor Jones) avusta! Illalla sain Mikalta kutsun osallistua perhomiesten saunailtaan. Siellä oli paikalla SW-kalastuksen joukkoa. Vanhoja tuttuja ja uusia tuttavuuksia. Kyllä tarponeita väsyteltiin ja Shock Tippet perukkeita sidottiin. Loppuillasta meno oli jo railakasta. Pääsin nukkumaan 02 aikoihin.

Lauantaina sitten alkoivat messut kunnolla. Täytyy sanoa, että nyt järjestäjät olivat panostaneet messujen uudistamiseen ja kiitokset siitä heille. Messuilla oli jälleen mukava tavata vanhoja tuttuja ympäri Suomea. Se oli messujen parasta antia itselle. En päässyt katsomaan mitään näytöksiä kun kaikki aika meni osastolla. Yleisöä ei vaan ollut nyt niin paljon kuin odotettiin ja kauppa ei oikein käynyt. Sitä samaa sanoivat myös muut näytteilleasettajat. Itsellä messut menivät rahallisesti tappion puolelle.
Mukavaa oli kuitenkin jutella vierailijoiden kanssa Harjus –kirjasta. Illalla oli sitten vuorossa kalamiesilta ja siellä esittelin harjus-elokuvaa. Ja oli mukava saada hämmästeleviä kommentteja varsinkin ulkomaan vierialijoilta. Jätin Whiskyt suosiolla väliin ja menin nukkumaan jo 23 aikaan sillä sunnuntaina oli pitkä ajomatka taas Ouluun edessä.

Sunnuntai olikin sitten perinteisesti aika hiljainen päivä messuilla. Ehkä pitäisi miettiä messujen pitämistä vain yhtenä päivänä? Annoin harjus kirjan Jardinelle ja hän oli ihmeissään varsinkin kirjan kuvista. Onneksi sain jälleen apua Matilta, Helenalta ja Marvinilta osaston purkamisessa ja pääsin liikkeelle 17 aikoihin. Kuusi tuntia meni kotimatkassa. Kilometrejä kertyi yhteensä 1056. Illan hämärtyessä jännitystä toi väsymyksen lisäksi hirvet. Niitä bongasin 4 Viitasaaren – Oulun väillä. Yksi tilanne oli aika vaarallinen...onneksi ei sattunut mitään.

Nyt odotellaan jäiden sulamista ja Pohjois-Suomen Erämessuja.

Kiitokset kaikille messuilla juttelemassa käyneille!

Ei kommentteja: