lauantai 9. toukokuuta 2009

Demoilta


Päätimme muutaman hengen porukalla järjestää Oulun seudulla perhokalastusvälineiden demoillan ja nyt oli se päivä. Se vaan, että normaalin tuurin mukaisesti sää oli mitä surkein. Juuri kun ilta oli alkamassa niin taivas repesi ja vettä alkoi sataa kaatamalla ja sitä sitten kesti seuraavat kolme tuntia. Kyllähän kunnon varusteilla pärjäsi ulkona, ei siinä mitään mutta säätila vaikuttaa suoraan yleisön määrään. Onneksi paikalle tuli kuitenkin innokkaita perhokalastuksen ystäviä sentään muutama kymmenen kokeilemaan erilaisia varusteita. Tästä on hyvä jatkaa ja varmasti tulevina vuosina ajatusta kehitellään eteenpäin.
Olin esittelemässä uutta Vespertina tuotemerkkiä ja sen Grayling Series perhovapaa ja –kelaa. Ja vapaa testanneet olivatkin positiivisen yllättyneitä sen toiminnasta.

Saapa nähdä, että milloin sitä pääsee oikein kalalle tänä vuonna. Pahalta näyttää jo koko tuleva kesä etukäteen, taitaa kalastukset jäädä aika heikoille....
Lähiaikoina pitäisi kuitenkin päästä avaamaan jo järvikausi. Ja pian on edessä myös Pohjois-Suomen Erämessut missä olen mukana perhoseuran osastolla.

Ei kommentteja: