perjantai 27. kesäkuuta 2008

Se siitä kilpakalastuksesta

Ei onnistu kilpailemaan pääseminen sitten millään. Ensin Kuusamon karsintakisat siirretään uuteen ajankohtaan ja sehän ei enää sopinut omiin suunnitelmiin. Oli tullut sovittua jo muita kalareissuja uudelle ajankohdalle.
Sitten tulvan vuoksi Pyhäjoen kisat peruutetaan, ilmeisesti. Virallista tietoa asiasta en ole vielä saanut.
Ei taida kannattaa edes osallistua Valkeisen kisaan, koska finaaliin ei ole mahdollista päästä yhden kilpailun perusteella. Turha maksaa tyhjästä 50 €. Pitänee mennä sinne samana ajankohtana kalastamaan / treenaamaan yksikseen.
Näköjään jos haluaa alkaa kisailemaan niin pitää ilmoittautua useampaan kuin kolmeen karsintaan. Jos olisin ilmoittautunut vielä Äyskosken kisaan niin kaikki olisi ollut täydellistä....
Eli ensi vuonna pitää ilmoittautua sitten vähintään viiteen kisaan, mielummin ehkä kymmeneen. Joista voi sitten päästä arvonnan kautta ehkä muutamiin kisoihin. Se vaan, että suurin osa karsintakisoista on etelässä. Ei kehtaisi ajaa 600 km suuntaansa yhden karsintakisan takia näillä bensan hinnoilla. Mutta tämä on tietenkin henkilökohtainen valinta. Jokainen tavallaan.

Ei kommentteja: