sunnuntai 12. heinäkuuta 2009

Kisailemassa

Voittajat (vas.) Aki, Kaj ja Korkki.Välineurheilua
Vuorossa oli kesän toinen karsinta ja samalla viimeinen. Vaikka enää ei ollut mahdollisuuksia päästä finaaliin piti silti lähteä mukaan kisaan, sillä järvikalastus on kuitenkin aina hauskaa. Kisat pidettiin Valkeisjärvellä, Utajärvellä.
Lähdimme Korkin kanssa aamulla matkaan ja sovimme menomatkalla joukkuekisasta sekä suunnittelimme taktiikkaa päivälle. Sää oli haasteellinen: lämmintä +25 astetta ja auringon porotusta.

1. Jakso: Veneparina oli Aki T. Suuntasimme mökkirannan tuntumaan ja pian alkoi tapahtua. Aki sai ensimmäisenä kalan, siian 43 cm jäniksennaamakarvanymfillä. Minä sain kirjon 42 cm pienellä pehmythäkiläisellä uppoperholla. Siinä jakson tapahtumat. Korkki sai myös yhden siian.

2. Jakso: Veneparina oli Petteri M. Suuntasimme tutuille paikoille mutta ei mitään, ei edes tärppiä koko jakson aikana minulle eikä veneparilla. Tässä meni metsään. Joka jaksolta pitää saada kalaa jos aikoo pärjätä. Korkki sai yhden kalan.

3. Jakso: Veneparina: Markku I. Menimme keskelle järveä alueelle josta edellisellä jaksolla oli tullut hyvin tapahtumia. Jakson aikana sain yhden 48 cm siian perus nymfillä. Venepari jäi ilman tapahtumia, samoin Korkki.

4. Jakso: Veneparina oli Juha H. Takaisin mökkirantaan. Ensin oli tärppi ilman tulosta. Hieman myöhemmin sain kirjon 43 cm pehmythäkiläisellä uppoperholla. Siinä kaikki veneen tapahtumat. Korkki sai yhden siian ja muutama tärppi oli ollut myös.

Sijoitukset:
1. Aki Tikkanen (OSPK)
2. Kaj Kujala
3. Markku Korhonen (OSPK)
4. Janne Määttä (OSPK)
5. Kristian Salmela
6. Mikko Halonen (OSPK)

Lopuksi: Kisa meni selvästi paremmin kuin edellisenä vuonna. Hyönteismaailman kuoriutumiset olivat tyystin erilaisia kuin aikaisemmin ja sen varaan ei voinut laskea. Jälleen tuli opittua uutta ja uusi ajoankkuri menee ostoon. Ensi vuonna vuoden kisaan ollaan jälleen hieman viisaampia.

Ensi viikolla jatkuu remontti ja käväsen mutkan Taivalkoskella. Sitten onkin edessä kesän kohokohta....

Ei kommentteja: